Levering, verzenden en retourneren

Wat leuk dat je een bestelling bij ons wilt plaatsen! Wij voorzien je graag van informatie over onze leveringen en algemene informatie over onze werkwijze.

Werkwijze

Ongeveer 80% van ons aanbod is handgemaakt door onszelf of andere Nederlandse ondernemers. Dit betekent dat producten met veel zorg en oog voor detail worden gemaakt. Er vindt geen massaproductie plaats. Wel worden producten op een eerlijke manier geproduceerd. Het deel van ons aanbod dat niet handgemaakt is, is afkomstig van groothandels. Wij beoordelen alle producten op kwaliteit en veiligheid.

Heb je een product gezien dat je graag net iets anders zou willen hebben? Neem dan contact met ons op via info@twinkletwinklestars.nl. Voor onze eigen producten is het vrijwel altijd mogelijk om aanpassingen op maat te doen. Voor het assortiment buiten onze eigen producten gaan wij graag de mogelijkheden voor je na.

Verzenden

Wij hanteren verschillende verzendwijzen, zodat je bij een bestelling van kleine artikelen geen hoge verzendkosten betaalt. Bij al onze producten hebben wij gecontroleerd of deze door de brievenbus passen of dat ze via pakketpost moeten worden verzonden. Voor producten die door de brievenbus passen kan je tijdens het afrekenen zelf kiezen voor verzending via brievenbuspost of brievenbuspakket. Voor een brievenbuspakket ontvang je een track en trace code, voor brievenbuspost niet. Indien je voor brievenbuspost kiest en het onverhoopt iets langer duurt voordat de zending bij jou is aangekomen, kunnen wij vragen over het traceren van de zending helaas niet beantwoorden. Als je inzage wilt in het bezorgmoment van je zending dan adviseren wij je te kiezen voor brievenbuspakket. Met pakketpost ontvang je uiteraard altijd een track en trace code. Bij elk product lees je onder de productomschrijving wat de mogelijke verzendwijzen zijn. Voor bestellingen binnen Nederland met een waarde van minimaal 50 euro worden er geen verzendkosten berekend. Pakketten worden door ons voornamelijk verzonden met DPD of PostNL. Je kunt geen voorkeur voor een verzenddienst aangeven.

Verzendkosten

Binnen Nederland:
Briefpost: €2,50 euro
Pakketpost: €4,95 euro
Gratis verzending bij een bestelling van minimaal €50,- euro

Naar België:
Briefpost: €5,00 euro
Pakketpost: €7,95 euro
Gratis verzending bij een bestelling van minimaal €75,- euro

Wanneer je niet woonachtig bent in Nederland of België kan je contact met ons opnemen voor de hoogte van de verzendkosten.

Levertermijn

Wij streven er altijd naar om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen. Echter hebben wij een kleine webshop en hebben wij dus geen magazijn met order pick robots. Onze bestellingen worden door onszelf ingepakt en verzonden, waardoor het niet altijd lukt om de dag na bestelling direct al te verzenden. Wij versturen bestellingen – met uitzondering van producten die op bestelling worden gemaakt – binnen 3 werkdagen.

Wil je iets met spoed hebben, bijvoorbeeld omdat je iets cadeau wilt geven? Het lukt ons in de meeste gevallen om naar wens voor een bepaalde datum te leveren, mits we dat natuurlijk weten. Als je zeker wilt weten dat je iets op tijd in huis hebt kan je het beste contact met ons opnemen via mail of social media. Je kunt ook in de opmerkingen van je bestelling aangeven dat je de bestelling voor een bepaalde datum wilt hebben. Wij kunnen dan echter niet altijd garanderen dat het ons vervolgens ook lukt om jouw bestelling dezelfde dag nog te versturen.

Retouren

Is een product toch niet wat je ervan had verwacht? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Je hebt het recht om een artikel terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Indien je een product retour wilt sturen, stuur ons dan even een mail dat je een product wilt retourneren, zodat wij weten dat we een product retour kunnen verwachten. Vervolgens kan je je retour sturen naar: Twinkle Twinkle Stars, Leehoeve 42, 2614 MH Delft. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Het is uiteraard wel de bedoeling dat het product op dezelfde manier wordt teruggestuurd als dat het verzonden is, ongebruikt en dat het in originele staat wordt teruggestuurd. Nadat je retour bij ons is binnen gekomen wordt het bedrag zo snel mogelijk op je bankrekening terug gestort. Op sale artikelen geldt een uitzondering: voor geretourneerde artikelen uit deze categorie ontvang je een tegoedbon. Op maat gemaakte producten en gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.
Let op: na 14 dagen is de koop wettelijk definitief en zijn retourzendingen niet meer mogelijk.